Allergiebehandeling | Total Reset Methode | NAET


Wat is een allergie?

 

Een allergie is een onbalans in het lichaam waardoor het lichaam een reactie geeft op een externe factor, die normaal niet hoeft. Als deze reactie onmiddellijk optreedt spreken we van allergie. Vaak worden we geconfronteerd met een intolerantie of overgevoeligheid van een stof. Deze treedt na langere periode op en geeft klachten die niet onmiddellijk worden gelinkt aan de desbetreffende factor.

 

Welke stoffen kunnen reacties uitlokken?

 

Vaak gaat ons lichaam reageren op voedingsstoffen en/of dranken, maar vaak reageert ons lichaam op stoffen waarmee we in contact komen zoals wasmiddelen, kleding, plastiek, insecten ed. Ook straling ligt aan de basis van vele ongemakken. Dit kan zowel straling zijn afkomstig van zonlicht, alsook van GSM of andere aanwezige straling.

Soms weten we welke stoffen voor ons een reactie uitlokken, maar vaak lopen mensen jarenlang met klachten rond door een intolerantie of overgevoeligheid zonder dit zelf te weten.

Met de Total Reset Methode kan dit makkelijk opgespoord én opgelost worden.

 

Allergie

Allergeen: appel

Ei, gluten, suiker

Hazelaar

Vaccins

(Huis)dieren

Straling

Welke reacties kunnen ontstaan?

 

De reacties kunnen zeer uiteenlopend zij en bij iedereen verschillend. Soms komt één symptoom voor maar vaak komen meerdere symptomen samen voor. Dit is vaak het geval als men al jaren rondloopt met de reactie en deze niet elimineert. Dan komen er steeds meer reacties bij.

Het lichaam zal de reactie blijven uitbreiden totdat we ingrijpen en ons immuunsysteem in balans brengen.

De meest voorkomende reacties zijn:

- Huidproblemen (jeuk, eczeem, psoriasis, ...)

- Luchtwegproblemen (Hooikoorts, astma, hyperventilatie, ...)

- Pijnklachten (Hoofdpijn, migraine, spier- gewrichtsklachten, fibromyalgie, buikpijn, ...)

- Maag- en darmproblemen (Leaky gut, PDS, diarree, ...)

- Vermoeidheid (CVS, burnout, ...)

- Emotionele klachten (Stress, Depressie, trauma, ...)

- ADHD, autisme

- Autoimmuunziekten (Diabetes type 2, Lupus, MS, Reuma, ...)

- Anafylactische schok

Niezen

Hoofdpijn, migraine

Jeuk, eczeem, ...

Hoe worden deze klachten verholpen?

 

Via spiertesten wordt er nagegaan op welke stoffen (allergenen) het lichaam reageert. De reactie van het lichaam (allergie of intolerantie) wordt geëlimineerd d.m.v. een zachte rugmassage op de acupressuurpunten. Hierna moet het allergeen 24u worden vermeden. Nadien kan het normaal worden verdragen, zonder een reactie uit te lokken.

 

Spiertesten

Testbuisjes

Rugbehandeling

Voor wie is deze behandeling geschikt?

 

Baby's, kinderen, volwassenen, kortom iedereen die last heeft van allergieën, intoleranties of overgevoeligheden.

Ook voor mensen die, na een allergeentest, een lijst hebben met stoffen die ze moeten vermijden kan deze therapie helpen om deze stoffen in de toekomst terug te kunnen verdragen.

 

Baby's

Kinderen, volwassenen

Bejaarden

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

 

Het is niet op voorhand te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Wel kan men de toestand van het lichaam bekijken. Een persoon die vrij gezond is en één enkele klacht heeft, zal na enkele behandelingen verlost zijn van deze klacht. Een persoon die al jaren last heeft van een klacht en meerdere klachten heeft zal meestal meer behandelingen nodig hebben.

Mensen met symptomen zoals het glutenintolerantie, chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie en autisme hebben vaak meer behandelingen nodig.

Hoe vaak moet men een behandeling krijgen?

 

Normaal wordt één behandeling per week aangehouden. In sommige gevallen is sneller behandelen mogelijk. Een langere tijd tussen kan, maar geeft een langer termijn op van de klachten af te komen.

 

Total Reset Methode. Dé oplossing om uw allergieklachten te elimeneren.