Gezondheidsanalyse

Ben jij benieuwd naar hoe het met uw lichaam gesteld is?

Wil jij graag een onderhoudsbeurt voor uw lichaam?

Wil jij eindelijk van uw gezondheidskwaaltjes af?

Vraag jij je af of uw lichaam echt gezond is?

Zou jij graag gezond oud willen worden?

 

LAAT DAN EEN GEZONDHEIDSANALYSE UITVOEREN!

 

De AnVita Essential

De meting maakt gebruik van het principe van bioresonantie .

Binnen enkele minuten geeft deze meting inzicht in uw tekorten van o.a. vitaminen, mineralen, eiwitten, het opnamevermogen van uw voedsel en de conditie van uw lichaam, organen en systemen.


Hierdoor is het bijsturen van een aandoening veel makkelijker geworden en kan onmiddellijk  een zeer gerichte therapie bepaald worden.

 

De meting is een snelle, pijnloze, precieze en veilige testmethode, die gebruikt maakt van elektromagnetische golfsignalen. Het is een instrument voor het energetisch testen van het lichaam wat heel goed ingezet kan worden bij lifestyle coaching, vermageren en bij stressmanagement. 

Op uiterst efficiënte wijze kan worden uitgetest of er tekorten zijn aan vitaminen, mineralen of andere essentiële bouwstoffen.

Verder wordt de algemene conditie van de hersenen, het skelet, het cardiovasculaire systeem, het spijsverteringsstelsel en het functioneren van organen bepaald,  alsook aanwezige zware metalen, toxines, etc.  

 

Het is een energetisch meetinstrument met analysesysteem om inzicht te krijgen in de meeste basisfunctiegroepen van ons lichaam.

Het maakt gebruik van een elektrode om elektromagnetische golven te meten. Deze golven worden opgewekt door uw lichaamscellen. De frequentie van deze golven geeft een beeld van de toestand van de cel, het weefsel, orgaan en systeem.

 

Door het energetisch testen kunnen we preventief opmerken of uw lichaam gevoelig is voor bepaalde ziektebeelden.

 

We kunnen de waargenomen tekorten wegwerken, en indien nodig aanvullen,  waardoor het lichaam sterker en gezonder wordt zodat risico's op veel voorkomende welvaartsziekten sterk teruggedrongen wordt.

 

Resultaat van een vitamine meting. Dit is een voorbeeld van 1 van de 36 analyse rapporten

AnVita Frequency

Hoe het werkt

Het is een digitaal onderzoek systeem, dat het mogelijk maakt om afwijkende condities in het lichaam te traceren door veranderingen in de golffrequenties van weefsel, individuele cellen, chromosomen en zelfs afzonderlijke fermenten en hormonen. Niet-lineaire analysesystemen (NLS) zijn de meest geavanceerde informatietechnologieën die in deze eeuw beschikbaar zijn en kunnen beschouwd worden als de meest opmerkelijke en voordelige prestatie van de moderne natuurwetenschap. De diagnoseapparatuur is gebaseerd op de spectrale analyse van het magnetische veld van een biologisch veldvoorwerp.

Wat kunnen we hiermee bereiken?

De toestand van onze organen, weefsel, cellen en meer wordt in kaart gebracht. 

Darmen, pancreas, lever, galblaas, maag, slokdarm, bloedvaten, spieren, gewrichten, hart, longen, bronchiën, thymus, hersenen, zenuwstelsel, baarmoeder, borsten, prostaat, nieren, bijnieren, ogen, en meer worden gescreend.

Bacteriën, virussen, parasieten en andere ziekteverwekkers kunnen worden opgemerkt.

Ruggenwervels, nekwervels en tussenwervelschijven worden bekeken. Ook de zenuwbanen en spieren.

Hoe kunnen we dit gebruiken?

Dit kan gebruikt worden om met aanvullende technieken de opgemerkte disbalansen verhelpen. (Dieet, voedingssupplementen, biomagnetisme, ...)

 

Ook kunnen de frequenties gebruikt worden om deze disbalansen weg te werken.

Dit kan door:

- rechtstreekse behandeling met voor jou nodige frequenties

- frequenties opladen en bij u dragen (op water, alcohol, hangertje, 1 euro stuk, ...)

- frequenties opladen om dagelijks in te nemen

- Litotherapie

- Fytotherapie

Opmerkingen

Deze methode vervangt geen behandeling van uw arts.

Eventueel lopende behandelingen worden besproken en ten allen tijden gerespecteerd.

Deze techniek kan perfect aanvullend ingezet worden ter ondersteuning van uw algehele gezondheid.